Βρήκε πάλι τον εαυτό της η Άβα Γαλανοπούλου

Must Read

Σημεία ζωής μπροστά στα φλας έδωσε η Άβα Γαλανοπούλου, η τηλεοπτική σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά «50-50», δείχνοντας ότι έχει αφήσει για τα καλά τον δικαστικό εφιάλτη που κράτησε για χρόνια με πρώην σύντροφό που της απέσπασε 1.240.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της και με την ηθοποιό να μένει σκιά του εαυτού της!

Η τηλεοπτική Ελισάβετ της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό (με τις επαναλήψεις της να έχουν κοπεί όσο κρατούσε η πολύκροτη δίκη Φιλιππίδη για το #MeToo) εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένη, έχοντας βρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της, σε δείπνο των συντελεστών της παράστασης «Το έκτο πάτωμα».

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα πορτοκαλί κασκόλ να σπάει το total black look της, και έχοντας χείλη και νύχια σε έντονο κόκκινο, η Γαλανοπούλου είχε την ευκαιρία να τα πει με αγαπημένους συναδέλφους της, να φωτογραφηθεί μαζί τους, δείχνοντας έτσι ότι ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της!

Εναν εαυτό που είχε χάσει όταν πρωτοξεκίνησε η περιπέτειά της με επιχειρηματία πρώην σύντροφό της που είχε γνωρίσει το μακρινό 2006, όταν εκείνος είχε πάει να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Λίγο καιρό αφότου συνήψαν σχέση, εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Η δημοφιλής κωμικός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη εκείνη, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, όμως ο επιχειρηματίας δεν της τα επέστρεφε.

Το πρώτο δικαστήριο

Το 2018 άρχισε το πρώτο δικαστήριο, έπειτα από καταγγελία και μήνυση της Αβας Γαλανοπούλου εναντίον του για κατάχρηση 1.240.000 ευρώ, με συνέπεια ο Βολιώτης επιχειρηματίας να καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και να υποχρεωθεί σε καταβολή 250.000 ευρώ. Ο εφιάλτης της αγαπητής κωμικού, η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και σκέφτηκε ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έληξε στα τέλη Αυγούστου του 2022, όταν άρχισε η δίκη του επιχειρηματία σε δεύτερο βαθμό.

Η ηθοποιός, που δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη διαδικασία και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί της και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό, με την όλη περιπέτεια να έχει κόστος και στην καριέρα της, μια και απείχε από πολλές δουλειές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This