Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Η κρίση στον γάμο τους και πως την ξεπέρασαν

«Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Βαρδής για τον γιο του.

Must Read

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz καθώς ο έρωτάς τους διατηρείται ζωντανός εδώ για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ωστόσο έχουν αντιμετωπίσει και δυσκολίες καθώς ο γάμος τους, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Happy Day», υπήρχε μία περίοδος που πέρασε κρίση. Παρόλα αυτά φαίνεται πως την έχουν ξεπεράσει και δηλώνουν ευτυχισμένοι έχοντας στο πλευρό τους τα δύο πανέμορφά παιδιά τους, την Κατερίνα και τον Αντώνη.

«Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του», είπε αρχικά η Νατάσα Σκαφίδα για τα παιδιά τους και για το πως υποδέχτηκε η Κατερίνα το αδερφάκι της.

«Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

Όσον αφορά την δύσκολη περίοδο που βίωσαν στον γάμο τους, η Νατάσα Σκαφιδά αποκάλυψε πως αυτό συνέβη με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

«Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή.

«Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη στιγμή που κατάλαβε πως η Νατάσα Σκαφίδα είναι η γυναίκα της ζωής του και εξομολογήθηκε: «Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Νατάσα, την ερωτεύτηκα και σκέφτηκα ότι ίσως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν όμως, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, εκεί καταστάλαξα. Η απώλειά του με έκανε να ωριμάσω και να κατασταλάξω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This