Άρης Μακρής: Η απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη

Must Read

Η Άννα Μαρία Βελλή υπήρξε ζευγάρι με τον Άρη Μακρή. Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, γεγονός το οποίο έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού οι δυο τους έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι.

Μετά από καιρό η γνωστή Youtuber αποκάλυψε, με μία φωτογραφία πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως αναφερόταν στον εν λόγω τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκάρει η περιγραφή της σωματικής κακοποίησής της από τον πρώην της.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου» 

Ο ερμηνευτής από την μεριά του στην προσπάθειά του να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, πήρε θέση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Γνώριζα από την Άννα Μαρία για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει. Εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το κατάλαβα, όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί δεν έχει νόημα να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν με ενόχλησε που συνδύασαν το όνομά μου με αυτή την υπόθεση γιατί ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Απ’ όσο ξέρω δεν έχει θίξει και κάποιο όνομα. Εμένα δεν πείραξε γιατί δεν είναι αλήθεια, αν ήταν θα με πείραζε. Δεν επικοινώνησα μαζί της, έχουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια».

Οι δηλώσεις του αυτές όμως φαίνεται πως δεν έπεισαν τους χρήστες του διαδικτύου, αφού σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Tik Tok, απάντησε στην ερώτηση: «Είναι αλήθεια ότι γνωστή Youtuber/ φίλη σου κάνει παρέα με τον πρώην κακοποιητή σου;», λέγοντας πως ισχύει με πολλά σχόλια να αναφέρουν πως μιλάει για τον Άρη Μάκρη.

 

@amiyiamireal

Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc

♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Ο Άρης Μακρής θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους απάντησε σε όσους τον φωτογραφίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This