H εργαζόμενη στο σεξ Κάρι Ρόγιαλ θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκιπα Χάρι στο OnlyFans

Must Read

H Κάρι Ρόγιαλ είναι η 52χρονη γυναίκα που εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ και ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκιπα Χάρι τις οποίες μάλιστα θα ανεβάσει στο OnlyFans για να τις εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Όπως είπε η 52χρονη σήμερα Κάρι Ρόγιαλ, βρισκόταν μαζί με τον Δούκα του Σάσσεξ σε ένα πάρτι που είχε γίνει στο Λας Βέγκας το 2012. Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα, υπήρξε καλεσμένη μαζί με μια ομάδα στρίπερ στη σουίτα του Πρίγκιπα Χάρι στο ξενοδοχείο Wynn.

«Έχω μερικές φωτογραφίες του από εκείνη τη βραδιά», είπε μεταξύ άλλων, ενώ αποκάλυψε πως αντάλλαξε ένα φιλί μαζί του, ενώ έπαιζαν παιχνίδια με ποτό, όπως στριπ μπιλιάρδο.

Εκείνη τη χρονιά, η Sun είχε δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο η Κάρι Ρόγιαλ, υποστήριξε πως έχει στην κατοχή της πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα απ αυτές.

«Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχει δει ποτέ το κοινό. Έχω φωτογραφίες του δίπλα στη πισίνα πριν από την τρελή αυτή νύχτα. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί αν τα δει», ανέφερε.

Ο λόγος που θέλει να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες είναι επειδή ο Πρίγκιπας Χάρι δεν ανέφερε πουθενά το όνομά της στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Spare».

«Δεν κυκλοφόρησα ποτέ αυτές τις φωτογραφίες από σεβασμό. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένας αιμοδιψής ηλίθιος. Είμαι θυμωμένη που δεν λέει τίποτα στο βιβλίο του. Εννοώ, λείπουν πολλά πράγματα από εκείνο το βράδυ. Ήταν πολύ μεθυσμένος. Ο Χάρι είναι τρελός, διασκεδαστικός κι αυθόρμητος. Πού πήγε αυτό;», είπε.

Στην ερώτηση αν την ενδιαφέρει πως μπορεί να νιώθει η Μέγκαν Μαρκλ γι αυτά απάντησε:

«Αν θέλει να δει τον άντρα της στις ένδοξες αυτές ημέρες, θα πρέπει να εγγραφεί στο OnlyFans μου και να πληρώσει. Αν το κάνει, θα σας ενημερώσω. Θα δημοσιεύσω πολλά περισσότερα από όσα νομίζει πως ξέρει το κοινό. Τις φωτογραφίες θα τις κοινοποιήσω σίγουρα», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This