Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποβλήθηκε σε δυο χειρουργεία: Όλα τα νεότερα για την υγεία του

O ηθοποιός δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή

Must Read

Όπως πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και πιο συγκεκριμένα πρόβλημα στην καρδιά του.

Το Βασίλη Μπισμπίκη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή με την οποία συζούν στη Βούλα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο πόνος στο στήθος του οφείλεται σε καρδιολογικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης υποβλήθηκε και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση όπου όλα πήγαν καλά και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται έκτοτε ομαλά.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του και μάλιστα θα δώσει κανονικά το “παρών” τόσο απόψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται όσο και αύριο στο J2US.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Με τον ηθοποιό έχουν επικοινωνήσει ήδη ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου αλλά και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This