Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στο πλατό του J2US ανάμεσα σε ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται

«Όλοι πια στο παιχνίδι το ξέρουν. Ο κόσμος το έχει τούμπανο» είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό Σου Σου

Must Read

Στην τελευταία του συνέντευξη στο savoirville.gr μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αμούτζας, ρωτήθηκε αν αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος ή σε σχέση και ο νεαρός ηθοποιός απάντησε πως είναι single, αλλά έτοιμος να ερωτευτεί. Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής:

Ποιο είναι το relationship status σου αυτή την περίοδο;

Eίμαι single εδώ και πολύ καιρό και βαρέθηκα, έχει αρχίσει να με ενοχλεί πλέον η μοναξιά. Βγήκα από μια πολύ μεγάλη σχέση εδώ και πολύ καιρό. Όταν βγήκα από τη σχέση μου τότε, είχα μεγάλη ανάγκη να μείνω μόνος μου, να ηρεμήσω, να χαλαρώσω, να πάρω χρόνο με τον εαυτό μου κι όλα αυτά που θεωρώ αναγκαία να συμβαίνουν όταν χωρίζει κάποιος μετά από μια μακροχρόνια σχέση. Πλέον έχει αρχίσει σιγά σιγά η μοναξιά να είναι λίγο ενοχλητική. Υπάρχουν στιγμές που θέλεις έναν άνθρωπο να μοιραστείς και τη χαρά σου και τις επιτυχίες σου αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Θέλεις ένα στήριγμα, μια παρέα, θέλεις να κάνεις και πλάκα και για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό η κοπέλα σου να είναι και το φιλαράκι σου, να γελάτε, να διασκεδάζετε, να πηγαίνετε κανένα γήπεδο, να είναι οπωσδήποτε- Παναθηναϊκός άντε να συμβιβαστώ μέχρι να υποστηρίζει την ομάδα της ΑΕΚ, όμως μέχρι εκεί.

Ωστόσο μόλις δεκαπέντε ημέρες μετά, ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” Νίκος Γεωργιάδης, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αμούτζας είναι πλέον σε σχέση με το ταίρι του στο μουσικό show J2US, την τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου, παρόλο που ακόμη κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.

«Όλοι πια στο παιχνίδι το ξέρουν. Ο κόσμος το έχει τούμπανο», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα του Open, με τους δυο συνδιαγωνιζόμενούς τους, Φειδία και Σωτήρη να πέφτουν από τα σύννεφα, καθώς δεν είχαν καταλάβει τίποτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This