Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση της κόρης τους

Τις αποκάλυψε ο παππούς της μικρής

Must Read

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έγιναν γονείς πριν από λίγους μήνες, στις 21 Νοεμβρίου 2023, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Ο πατέρας της ηθοποιού Γιώργος Μιχαλάκης, έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα “Real Life” και αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη βάπτιση της εγγονής του. «Τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στις προετοιμασίες για τη βάπτιση αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει «Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία».

O Γιώργος Μιχαλάκης, αποκάλυψε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έχουν επιλέξει το όνομα που θα πάρει η κόρη τους, αλλά δεν θα το ανακοινώσουν.

«Τα παιδιά έχουν επιλέξει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», είπε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This