Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Έτρωγα βρώμικο στην Κωνσταντινούπολη με τον Aragon από τον “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”»

Η διάσημη θεία του και η συνεργασία του με τον Jeremy Irons.

Must Read

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του καθώς το υποκριτικό του ταλέντο ξεχώρισε και στο εξωτερικό καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στην αμερικανική σειρά «The Borgias» με τον Jeremy Irons.

Για την συνεργασία του με τον σπουδαίο ηθοποιό μίλησε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε τι του είπε όταν του αποκάλυψε πως έχει παίξει στην Επίδαυρο. «Όταν είπα στον Jeremy Irons ότι έχω παίξει στην Επίδαυρο μου είπε “και τι κάνεις εδώ;”», εξομολογήθηκε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει μαζί με την σύζυγό του Φαίδρα, στην Αγγλία.

«Με την γυναίκα μου, κορίτσι μου τότε, είχαμε αποφασίσει να μετακομίσουμε στο εξωτερικό για τους σπουδές της, τότε δέχτηκα ένα τηλέφωνο από μια Αγγλίδα για casting σε μια ταινία, πήρα έναν μικρό ρόλο, συμμετείχε και ο Aragon από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», ήταν πολύ ωραία εμπειρία να τρώμε μαζί βρώμικα στην Κωνσταντινούπολη. Πήγαμε τελικά για δυο χρόνια στο Λονδίνο…

Η απόφαση να επιστρέψουμε ήρθε σταδιακά. Όταν πήγαινε Μάιος και έξω ήταν σαν Δεκέμβριος, τρελαινόμουν, δεν τον άντεχα… και η Φαίδρα ήθελε να γυρίσουμε» αποκάλυψε ακόμη ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν πως ο Προμηθεάς Αλειφερόπουός είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαρίας Αλιφέρη.

«Η καταγωγή μου από τον πατέρα μου είναι από Σπάρτη και από τη μητέρα μου από Ήπειρο και Κέρκυρα. Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω τρία αδέρφια. Ο ένας ο αδερφός μου είναι μουσικός. Η μητέρα μου αγαπούσε το θέατρο πολύ.
Είναι πολύ καλό, που η θεία μου είναι ηθοποιός και η οικογένειά ολόκληρη δεν είχε ταμπού με τους ηθοποιούς. Δεν την πρόλαβα τη θεία μου ως παρουσιάστρια. Η Μαρία Αλιφέρη είναι αδερφή του πατέρα μου. Μαζί της έκανα προετοιμασία τα κομμάτια μου για να μπω στη σχολή και εκείνη με παίρνει και μου κάνει ερωτήσεις, είμαστε πολύ αγαπημένοι, είμαστε πολύ κοντά», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This