H Kαλομοίρα μιλά για την κρίση στη σχέση της με το σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη

Ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως θέλει να ξαναπάει στη Eurovision

Must Read

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε στο γάμο της με το Γιώργο Μπούσαλη ενώ αναφέρθηκε και στη Eurovision και στην επιθυμία της να ξαναπάει.

«Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα “θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις”. Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα “αυτός είναι ο άντρας μου”. Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου. Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα», είπε η Καλομοίρα.

«Πάντα ένιωθα ότι θα πάω ξανά στην Eurovision όπως ο Ρουβάς και η Παπαρίζου, που είχαν πάρει ίδια θέση με εμένα. Έχω στο συρτάρι μου έτοιμο τραγούδι για την Eurovision αλλά θα το βγάλω το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν πρόταση της ΕΡΤ για την Εurovision» είπε η τραγουδίστρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This