Ελένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου»

Must Read

Ατύχημα στο χέρι της γνωρίζαμε μέχρι πρότινος πως είχε η Ελένη Χατζίδου και γι’ αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε τόσες μέρες στο «Breakfast @ Star». Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια, σε story που ανέβασε, εμφανίστηκε με κολάρο χωρίς όμως να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της.

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι», αρκέστηκε μόνο να πει.

Εκτός εκπομπής συνεχίζει να βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου για τρίτη μέρα, μετά το ατύχημα που είχε.

Ο Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, λέγοντας πως είναι καλύτερα, ωστόσο, όπως τόνισε, δεν μπορούσε να στηρίξει τον αυχένα της και τον σήκωνε με το χέρι της.

«Καλημέρα, καλημέρα! Παιδιά δε μπορούσε να στηρίξει ούτε τον αυχένα της, δεν ξέρω αν σας το είπα χθες, κράταγε το κεφάλι της και το σήκωνε με το χέρι. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για αυτό δίνω αυτήν την έμφαση. Όλες οι ευχές», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

H λαϊκή ερμηνεύτρια μέσα από ένα story που δημοσίευσε, εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσα με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Οπότε αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This