Συγκινεί ο Σταύρος Μαυρίδης: «Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο»

«Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Must Read

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του Σταύρου Μαυρίδη είναι αυτός του Φώτη Κουτσούμπα στα Εγκλήματα από τον οποίο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Έκτοτε συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις ανεξάρτητων θεατρικών σκηνών, ενώ πρωταγωνίστησε σε ταινίες μικρού μήκους, και δάνεισε τη χαρακτηριστική φωνή του σε αρκετές μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Ο ίδιος ωστόσο για να μπορέσει να επιβιώσει χρειάστηκε να εργαστεί και ως σερβιτόρος σε σουβλατζίδικο. Ο γνωστός ηθοποιός για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Γι’ αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο Σταύρος Μαυρίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε ότι: «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου».

«Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι», εξομολογείται ο ηθοποιός συγκινημένος.

«Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορωνοϊού και μετά τον κορωνοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση στην οποία απασχολούμουν», περιγράφει στη συνέχεια.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να «φύγω». Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σταύρος Μαυρίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This