Εντυπωσιακό το baby shower της Μαντώς Γαστεράτου – Αυτό θα είναι το όνομα του γιου της

Must Read

«Madara’s Baby Shower» υπερπαραγωγή για τη Μαντώ Γαστεράτου το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια, που είναι «με την κοιλιά στο στόμα», «λούστηκε» με δώρα και ευχές από τους φίλους της και τους δικούς της ανθρώπους λίγο προτού φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά τους με τον άντρα της Νίκο Ισηγόνη.

Δείτε επίσης: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πιο αισθησιακή από ποτέ, τραγουδά «Κοίτα μην αγγίζεις» και προκαλεί ταχυπαλμίες! (video)

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή γιορτή μέσω Ιnstagram, ανεβάζοντας πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες. Οι αποχρώσεις της διακόσμησης κινήθηκαν στο γαλάζιο, στο λευκό και το χρυσό, με πολλά μπαλόνια να δεσπόζουν στον χώρο και το θέμα της ήταν ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι.

Σε ένα κομμάτι του στολισμού, δε, αποκαλύφτηκε και το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης, καθώς ήταν κρεμασμένα μεγάλα γράμματα από ύφασμα που σχημάτιζαν τη λέξη «Γιώργος» και δίπλα πόζαρε η Μαντώ χαμογελαστή και κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Φυσικά, τα γλυκίσματα και οι λιχουδιές είχαν την τιμητική τους, μεταξύ των οποίων και μία τεράστια λαχταριστή τούρτα, ενώ υπήρχε και βιβλίο ευχών για να γράψουν οι καλεσμένοι για το μωράκι που θα έρθει στη ζωή.

Η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μαμά φορώντας ένα chic άσπρο φόρεμα και καφέ μπότες over the knee υποδέχτηκε τις φίλες της αλλά και την κουμπάρα τους, τη δημοσιογράφο Μπάγια Αντωνοπούλου, με τον σύντροφό της Ακη Δρούγκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This