Κωνσταντίνα: «Εμφανιζόμουν με άλογο στη σκηνή και μετά έβγαινα και χόρευα στον πάγο»

«Εννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα με την Άννα Βίσση», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Must Read

Η Κωνσταντίνα έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Για τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις της στα νυχτερινα κέντρα της εποχής αλλά και για τις συνεργασίες του παρελθόντος μίλησε η ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου αποκάλυψε ότι: «Στο “Διογένης Palace” εμφανιζόμουν με άλογο στη σκηνή, αλλά η αρχική ιδέα ήταν να εμφανίζομαι με καμήλα. Μετά το άλογο κάναμε παγοπίστα και έβγαινα και χόρευα στον πάγο και ο κόσμος κρατούσε την ανάσα του».

«Μετά τη συνεργασία μου με το Φοίβο στο “Δηλητήριο” μου πρότειναν να κάνω ολόκληρο άλμπουμ μαζί του, αλλά πίστευα ότι δεν ήταν καλό για μένα εκείνη τη στιγμή», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Τότε εννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα με την Άννα Βίσση, αλλά και με άλλους πολλούς. Αυτά πέρασαν, έφυγαν. Ήταν καλλιτεχνικά αυτά, δεν ήταν προσωπικά και κάθε φορά που βρισκόμαστε με την Άννα μιλάμε και είμαστε μια χαρά», κατέληξε η τραγουδίστρια,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This