Η Μέγκαν Μαρκλ άνοιξε προφίλ στο Instagram και ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα

Κάτι καινούριο ετοιμάζει η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι

Must Read

Πριν γνωρίσει τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ εργαζόταν ως ηθοποιός και διατηρούσε το προσωπικό της lifestyle blog που ονομαζόταν “The ωTig”, ωστόσο και οι δυο αυτές δραστηριότητές της τελείωσαν όταν ανέλαβε τα βασιλικά της καθήκοντα.

Το ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια, ζήτησε να απαλλαγεί από τη βασιλικά του καθήκοντα και έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου και ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή μακριά από το Παλάτι. Δίνουν κοινές συνεντεύξεις, ο Πρίγκιπας Χάρι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “Ρεζέρβα”, έκαναν μαζί ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix για τους λόγους που επέλεξαν να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και τώρα, ένα νέο επαγγελματικό βήμα ανακοινώθηκε από την Δούκισσα του Σάσεξ, μέσα από ένα καινούριο Instagram προφίλ.

Ο λογαριασμός στο Instagram έχει την επωνυμία American Riviera Orchard και άνοιξε χθες και οι πληροφορίες που έχουμε προς το παρόν είναι ελάχιστες, καθώς το λανσάρισμά του έγινε “αργά και βασανιστικά” γεμίζοντας με αγωνία το κοινό. Πρόκειται για ένα νέο project το οποίο ανήκει στη Μέγκαν Μαρκλ και στο συγκεκριμένο προφίλ βλέπουμε ένα σύντομο βίντεο, με χέρια να τακτοποιούν λουλούδια, τη Μέγκαν να βρίσκεται μέσα σε μια κουζίνα και το μακρινό πλάνο μιας γυναίκας, πιθανόν της ίδιας μπροστά σε μια πόρτα εισόδου.

Το brand έχει ήδη δεκάδες χιλιάδες followers και αναφέρει απλώς «από τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ. Κατασκευάστηκε το 2024».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This