Βασίλειος Κωστέτσος για Μαρίνα Σάττι: «Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο»

Must Read

Περίπου 3,500 ευρώ κόστισαν τα ρούχα που φόρεσε η Μαρίνα Σάττι για τις ανάγκες του videoclip του τραγουδιού «Ζάρι», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Ωστόσο αν ήταν στο χέρι του Βασίλειου Κωστέτσου, τα ρούχα τα οποία θα εμφανιζόταν η νεαρή τραγουδίστρια της στον μουσικό διαγωνισμό θα κόστιζαν μηδέν ευρώ, αφού προτιμάει να την δει… γυμνή.

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Ο τρόπος ντυσίματός της δεν είναι του στυλ μου», είπε ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».




Από την άλλη ο Νίκος Αποστολόπουλος, σχολιάζοντας της στιλιστικές επιλογές της τραγουδίστριας, τόνισε πως: «Η κοπέλα θα διαλέξει ότι θέλει. Γιατί πρέπει να διαλέξει υποχρεωτικά Έλληνα σχεδιαστή;Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά προβλήματα να με απασχολούν. Μου είναι συμπαθητική και μου αρέσει και το τραγούδι»




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This