Άννα Φλωρινιώτη: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν βρω αυτόν που αμέλησε να ενημερώσει»

«Θέλω να βρω αυτόν που πήρε τηλέφωνο, δεν τον βρήκε και δεν έκανε τίποτα μετά, ενώ ήταν τόσο σοβαρό»

Must Read

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη και πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο εις μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.




Η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε ποια είναι διέξοδός της για να διαχειριστεί τον πόνο που της έχουν προκαλέσει ο θάνατος του πατέρα της και του αδερφού της.

«Δεν γυρνάει… Η κάθε μία έχει τον τρόπο της να το περνάει», είπε αρχικά για την ίδια και την μητέρα της, Μάχη, και συνέχισε: «Μου δίνει δύναμη η κόρη και το ότι πρέπει να είναι καλά η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου πάντα έλεγε ότι είμαι δυνατή. Μου έτυχε εμένα να τα περάσω όλα αυτά μαζεμένα. Δεν ξέρω πώς να τα αντιμετωπίσω, απλά προσπαθώ να παίρνω δύναμη. Δουλεύω πάρα πολύ και ξοδεύω την ενέργειά μου εκεί».

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα η πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα της, Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Με τη Γωγώ είμαστε σαν αδερφές, μιλάμε κάθε μέρα, έχω πολλούς φίλους δίπλα μου και ευχαριστώ τον Θεό που τους έχω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα αίτια θανάτου του ταλαντούχου τραγουδιστή, η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως: «Εγώ θα κινηθώ νομικά, τον θεωρώ υπαίτιο. Όταν πήγε ο αδερφός μου να αφαιρέσει την ελιά, έγινε βιοψία, πήγε να την πάρει και του είπαν ότι δεν την βρίσκουν. Θέλω να βρω αυτόν που αμέλησε να ενημερώσει ενώ είδε ότι ο σπίλος είναι επικίνδυνος. Μετά από δύο χρόνια βρήκαμε την βιοψία. Βάλαμε άτομα να την βρουν. Είπαν ότι τον πήραν τηλέφωνο και δεν τον βρήκαν. Θέλω να βρω αυτόν που πήρε τηλέφωνο, δεν τον βρήκε και δεν έκανε τίποτα μετά, ενώ ήταν τόσο σοβαρό. Σε δημόσιο νοσοκομείο έγινε αυτό. Έχουμε βάλει δικηγόρο. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τον βρω. Όλα αυτά τα κάνω για την ψυχή του αδερφού μου».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This