Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα νεότερα της υγείας του

Παραμένει στο νοσοκομείο.

Must Read

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης λόγω εμφράγματος. Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ήδη είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη, η οποία είναι απερίγραπτη. Η κατάσταση υγείας του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του. Είναι καλύτερα και αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς. Από αύριο ξεκινούν και οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με Ρούμι» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

«Να μεταφέρουμε την αγκαλιά του Χρήστου που μας έχει λείψει. Μεταδίδεις μια είδηση για κάποιον άλλον και όταν ένα ξαφνικό θέμα υγείας δικού σου ανθρώπου χτυπάει την πόρτα και γίνεται και γνωστό, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και σένα περίεργα. Είναι αμήχανο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως ο Μιχάλης Ρέππας θα είναι ο αντικαταστάτης του παρόλο που εκείνος το διέψευσε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This