BOOM! «Μαθιός» και «Βασιλική» ζευγάρι τόσο στο «Σασμό» όσο και στη ζωή;

Είναι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ζευγάρι και στην πραγματικότητα;

Must Read

H Mαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες πως παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δυο κόρες.

Σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, δημοσιεύματα, ήθελαν το συμπρωταγωνιστή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στο “Σασμό” Δημήτρη Λάλο να χωρίζει από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Πλέον οι φήμες ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και εκτός “Σασμού” είναι πιο έντονες από ποτέ. Λάδι στη φωτιά ρίχνει το γεγονός ότι η Έλενα Μαυρίδου έχει μπλοκάρει το Δημήτρη Λάλο στο Instagram ενώ έχει κάνει unfollow τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Στην εκπομπή “Happy Day” σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για το θέμα:

«Πάμε σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως παρασκηνιακά. Αν περιμένετε από εμένα κάποια ανακοίνωση του στιλ “αυτό είναι το ζευγάρι της σόουμπιζ και εκτός “Σασμού”, κάτι τέτοιο δεν θα το ακούσετε. Αναφέρομαι στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι και ζευγάρι εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;

Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη.

Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει».

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια,  και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This