Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο τρόπος που «συνέβαλε» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για να μείνει έγκυος

Ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση!

Must Read

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι από τις γυναίκες που είχαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για την δυσκολία που είχαν να αποκτήσουν παιδί. Η γνωστή ηθοποιός έκανε τρεις εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μονάκριβο γιο της.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά…»

Εκτός όμως από την θέληση, την επιμονή αλλά και την υπομονή που έδειξε, είχε και τύχη ενώ γούρι της έφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με έναν μαγικό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show»: «Ήταν ευνοϊκή η ζωή μαζί μου. Κάποια πράγματα γίνονται στη ζωή μου για κάποιο λόγο που μπορεί να με στεναχωρούν αλλά στην έκβασή τους είναι θετικά!

Ο γιος μου είναι έξι χρονών, είναι ένας κούκλος. Είναι πολύ συνεργάσιμος! Ακόμη και στην κούνια που ήταν περίμενε να δει πότε θα τον πάρω χαμπάρι να τον σηκώσω. Είναι καλόβολος! Εγώ ήμουν πολύ γκρινιάρα! Έχεις άλλη ευθύνη και είναι ένα πλασματάκι που τον έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα. Είμαι και λίγο “ψυχαναγκαστική” και θέλω να τα έχω σε κουτάκια. Πλέον είμαι πιο χαλαρή.

Ήμουν στο Θέατρο Χορν και ήμουν στις προσπάθειες του να κάνω παιδί. Η Πηνελόπη μόλις είχε γεννήσει, μια φίλη της τής είχε δώσει κάτι παπουτσάκια σαν γούρι. Έμεινε έγκυος και μια μέρα μου είχε αφήσει αυτά τα παπουτσάκια για γούρι. Και τελικά μου έφεραν τύχη! Και όταν βγήκε η ιστορία μου έστελναν διάφορες κοπέλες που τα ζητούσαν! Τώρα τα έδωσα σε μια γνωστή που είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Για ένα δίμηνο δεν πέρασα καλά, ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη».




Την Μαρίνα Ασλάνογλου είχαμε να την δούμε στην τηλεόραση πολλά χρόνια αλλά εκείνη το επέλεξε καθώς όπως εξήγησε: «Αγαπώ πολύ το θέατρο και έκανα απαιτητικούς ρόλους και επειδή θέλω να έχω κοινωνική ζωή, να κάνω πράγματα για μένα, είναι εξαντλητική η τηλεόραση. Οπότε είχα αποφασίσει μόνο θέατρο! Το τηλέφωνο χτύπησε όλα αυτά τα 14 χρόνια. Δεν την απέρριπτα αλλά δεν γίνεται να κάνεις 10 ώρες γύρισμα και μετά να πας θέατρο. Εμένα πότε θα με δω;

Όταν συναντήθηκα με τον σκηνοθέτη μας και μου είπε για την Ευανθία Νάτση και διάβασα τα σενάρια, ενθουσιάστηκα πολύ. Το ότι θα έκανα μια γυναίκα της επαρχίας του ’50 είναι πολύ δημιουργικό για έναν ηθοποιό. Οι Ψυχοκόρες είναι παραπάνω από αυτό που περίμενα!».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This