Η Βασιλική Τρουφάκου κάνει γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διατηρείται σε άψογη φόρμα

"Γυμναζόμαστε" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

Must Read

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και στη λεζάντα έγραψε: “Η ζωή, το θαύμα της ζωής”.

 

“Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς “Famagusta”.

Στη συνέχεια την είδαμε και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ποζάρει στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Γαλατά.

Τώρα, θέλησε να μας δείξει πως διατηρείται σε φόρμα και τη βλέπουμε να κάνει γυμναστική στο σπίτι της και πιο συγκεκριμένα πλάγια σανίδα φορώντας κολάν και τοπ γράφοντας στη λεζάντα “γυμναζόμαστε”.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This