Τρίτη 15/6/2021

Ο Γιάννης Χαλβατζής ρίχνει τα βέλη του για την σύντροφό του Κάτια Ταραμπάνκο που αδικείται (video)

Η Κάτια, για την οποία κανείς δεν αμφιβάλλει για τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή της στον στόχο της, δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο κοινό που παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα με την ομάδα των «FF». Αφού κατηγορήθηκε για υπεροψία, bullying και ειρωνία, η Κάτια μισήθηκε και αγαπήθηκε φανατικά.

Ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής, μίλησε στην εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes», και «πέταξε τα καρφιά» του στην παραγωγή που αδικεί την Κάτια στο μοντάζ:

Γιάννης Χαλβατζής- Κάτια Ταραμπάνκο

«Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊόν τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστον αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική. Η Κάτια θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του reality», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

Δείτε επίσης: Πώς μπαίνουν κινητά, αλκοόλ και τσιγάρα στο GNTM (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ