Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου! Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω»

Must Read

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Έλενη Βουλγαράκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναικού ενάντια στην ΑΕΚ όπου έπαιζε και ο αγαπημένος της, Φώτης Ιωαννίδης.

Στο γήπεδο βρίσκονταν και η συνάδελφός της, Φωτεινή Πετρόγιαννη, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο από το γκολ του συντρόφου της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Το συγκεκριμένο γεγονός συζητήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος, απευθυνόμενος στην Έλενα Βουλγαράκη, σημείωσε πως: «Βράχνιασες. Σου κάνει κακό η καινούργια σου σχέση. Αν ήσουν από την αρχή αυτής της εκπομπής και δεν ήσουν μαζί με τον Φάνη στο ραδιόφωνο θα έβλεπες, που είπαμε ότι δεν υπάρχει πια αφρικανική σκόνη. Θα το βλέπεις και εσύ έξω… Τώρα βράχνιασες, χθες το βράδυ που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη. Σας κάλεσε η Πανάθα;»,

«Δε φωνάζω καθόλου είναι η αλήθεια», του απάντησε εκείνη.

«Που έστειλε το φιλί όταν έβαλε το γκολ ο κύριος Ιωαννίδης;», ρώτησε στη συνέχεια ο Λιάγκας με την Ελένη Βουλγαράκη να του απαντάει: «Μάντεψε».

«Συγγνώμη τώρα, σου αφιερώνει τα γκολ ρε Ελένη; Ωραίο είναι αυτό…», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης. Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ το έχω ξαναπεί, είμαι πολύ υπερήφανη», τόνισε η Ελένη Βουλγαράκη.

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής κατέληξε: «Πάντως, είναι πολύ ωραίο ένας ποδοσφαιριστής να βάζει γκολ – ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να κάνει – και να το αφιερώνει στη γυναίκα της ζωής του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This