Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης: Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

Must Read

Εφτά χρόνια φαγούρας! Ο μύθος που στην περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έγινε πραγματικότητα, αφού μετά από εφτά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στην σχέση τους.

Οι φήμες ξεκίνησαν από την διαγραφή των κοινών φωτογραφιών που έκαναν στα social media. Τις φήμες επιβεβαίωσε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αποκάλυψε πως η Μαρία Αντωνά έφυγε από το σπίτι τους.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρώην, πλέον, ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που έμενε μαζί.




Ο Κώστα Φραγκολιάς ο οποίος μάλιστα θα γινόταν και κουμπάρος του ζευγαριού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, τόνισε πως ο χωρισμός τους δεν έγινε κάτω υπό άσχημες συνθήκες, ενώ η απόφαση ήταν κοινή.

«Εγώ επιβεβαίωσα πως υπάρχει κρίση, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι. Σε ήρεμα πλαίσια, όχι ότι έχουν τσακωθεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει και με απασχολεί, γιατί τους αγαπώ και τους δύο, είναι ό,τι αποφασίσουν να αποδειχτεί και να είναι το καλύτερο για αυτούς. Είναι μια δύσκολη κρίση.

Έχω μιλήσει και με τους δύο, δεν τους έχει πάρει από κάτω. Είναι πιο πολύ στην κατάσταση που συνειδητοποιούν τι έχει γίνει, ότι αφήνουμε πίσω μας 7 χρόνια κι αν χωρίσουμε πορευόμαστε μόνοι τους. Δεν υπήρξαν εντάσεις και φωνές. Από ότι κατάλαβα ήταν κοινή απόφαση», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα του Super Κατερίνα.




Ο Άρης Σοϊλέδης από την μεριά του θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και με μία ανάρτηση που έκανε στο instagram account του ζητώντας από τα ΜΜΕ να δείξουν σεβασμό τόσο σε εκείνον όσο και στην πρώην σύντροφό του.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη την καλή διάθεση να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και sites να λέει το μακρύ και το κοντό του.

Να αφήσουμε τα πράγματα λίγο να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι πάρα μόνο της φαντασίας σας», είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις κλήθηκε να κάνει η Μαρία Αντωνά για τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχετικό σχολιασμό.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This