Προκλητική φωτογράφιση για περιοδικό – Ηθοποιοί ποζάρουν ως Άγιοι

Άλλοι παριστάνουν τους 12 Αποστόλους

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει η φωτογράφιση ηθοποιών σε ρόλο Αγίων της Εκκλησίας για το free press περιοδικό «ΚΟΙΤΑ». Συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ποζάρει ως Άγιος Ανδρέας. Συνάδελφοί του παριστάνουν τους 12 Αποστόλους.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας υπερασπίστηκε το εν λόγω project λέγοντας: «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους».

Στην λεζάντα της δημοσίευσης του περιοδικού αναγράφεται:

«Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας.»

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο




 

Πηγή φωτό: Facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όλοι είναι μάγκες με “καλλιτεχνική ελευθερία” μέχρι να ακούσουν ένα “αλάου άκμπαρ” και να δουν την λάμψη μιας σπάθας κοντά στον λαιμό τους λίγο πριν κοπεί το κεφάλι τους. Αλήθεια αυτά τα μαγκάκια όπως και όλοι οι “άθεοι” (που είναι ταυτόχρονα πολέμιοι της “οργανωμένων θρησκειών”, δηλαδή αποκλειστικά του χριστιανισμού διότι μόνο εκεί περνούν οι μαγκιές, μιλάμε για τέτοια”φιλοσοφικό υπόβαθρο) γιατί δεν έχουν αντίστοιχες “”καλλιτεχνικές” ανησυχίες” να χρησιμοποιήσουν τον Μωάμεθ, για παράδειγμα ως πρότυπο αναπαράστασης; Άστο, η απάντηση είναι πρόδηλη και βρίσκεται στην πρώτη φράση του σχολίου μου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This