Η Ασημίνα θέλει να φορέσει μίνι νυφικό! Τι λέει για το ενδεχόμενο γάμου ο Χρήστος Δάντης;

Must Read

H Ασημίνα Χατζηανδρέου, αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Survivor και ένας τραυματισμός στο χέρι της παραλίγο να της στερήσει την παραμονή της στο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την μονομαχία και να παρευρεθεί κι εκείνη μαζί με τους συμπαίκτες της στο πάρτι ένωσης.

Πιστός υποστηρικτής της είναι ο Χρήστος Δάντης ο οποίος ανησυχεί για την υγεία της και περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσει πίσω στην αγκαλιά του.

Για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Happy Day», ενώ αναφέρθηκε και στο ατυχές που συνέβη πριν ένα χρόνο όταν έπεσε από την πίστα νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο τραγουδούσε.

«Πέρυσι είχα ένα απρόοπτο και έπεσα από τη σκηνή και από τότε αγχώνομαι και φοβάμαι τις ψηλές σκηνές. Ευτυχώς ήταν ελαφρύ το χτύπημα, το μόνο που μου στέρησε ήταν το να τραγουδήσω εκείνη τη βραδιά. Νιώθω λίγο άβολα όταν βρίσκομαι σε σκηνή που είναι ψηλά», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν ξέρω να θα πάει στον τελικό η Ασημίνα, είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η υγεία της. Έχει σπάσει το χέρι της και θέλω να αποκατασταθεί και να μην της αφήσει κουσούρια. Εννοείται ότι ανυπομονώ να γυρίσει, είναι τρεις μήνες εκεί».

Στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης απάντησε: «Το μότο μου είναι τα εν οίκω μη εν δήμω, οπότε το αν θα κάνω πρόταση γάμου στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο. Αν το έκανα θα το έκανα τελευταία στιγμή, δεν θα το προγραμμάτιζα».

Ωστόσο η Ασημίνα έχει σκεφτεί ήδη τι είδους νυφικό θα φόραγε σε περίπτωση που παντρευόταν.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This