Survivor: Η Δαλάκα ως «Υπολοχαγός Νατάσα», η πλαστική που έκανε η Χρύσα και η παίκτρια που αποχώρησε

Η ανατροπή στο αγώνισμα επάθλου και ο James που σχολιάζει τον στρατό ενώ δεν έχει πάει...

Must Read

Το συμβούλιο του νησιού είναι το μόνο μέρος που μπορούν να βρεθούν να οι δύο ομάδες του Survivor και να «λύσουν» τις διαφορές τους… Συνήθως όμως γίνεται το αντίθετο και αντί να εξομαλύνεται η κατάσταση μεταξύ των δύο ομάδων, εντείνονται οι εντάσεις.

Το θέμα συζήτησης τους ήταν η παρέα που κάνει ο James και ο Γκιουλέκας κατά την διάρκεια των αγώνων με τους κόκκινους να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους ενώ έκανα λόγο πως ο συμπαίκτης τους άφησε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να κερδίσει.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν μία από τους διάσημους που δεν της άρεσε αυτή η κίνηση του Γκιουλέκα με τον James να την χαρακτηρίζει ως αυστηρή.

«Ο Τζέιμς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είμαι μόνιμη στο στρατό γιατί είμαι πολύ αυστηρή, του απάντησα ότι είμαι πολύ αυστηρή πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου. Δεύτερον, δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι. Γιατί μέσα από τον αγώνα, που πρέπει να είμαστε σοβαροί, τρώμε, παραμένουμε στο παιχνίδι, ερχόμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια μας οπότε πρέπει εκείνη την ώρα να υπάρχει μια σοβαρότητα και αυστηρότητα.

Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και γι’ αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ. Επίσης, ο Τζέιμς από που έβγαλε το συμπέρασμα για τον στρατό; Εφόσον ο ίδιος δεν έχει πάει στον στρατό» τονίζει η Κατερίνα Δαλάκα, στο προσωπικό της que.

«Όταν δεν έχεις πάει στον στρατό, καλό είναι να μην κάνεις σχόλια. Γιατί, όπως ούτε εγώ έχω πάει, δεν μπορώ να πω κάτι για τον στρατό. Κάτι που είναι πάρα πολύ ιερό για την χώρα μας και την πατρίδα μας» πρόσθεσε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.




O James από την μεριά του θεωρεί πως: «Μετά το χθεσινό συμβούλιο, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόβλημα του Αλέξη και της υπολοχαγού Νατάσας, της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα αλλά το ότι το έχουμε πάρει πιο πολύ στο χαβαλέ. Γιατί ναι μεν δεν είμαστε στρατιωτάκια για είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα πούμε, τι θα γίνει και πως θα πάμε αλλά στο να περάσουμε καλά. Όσο καλά γίνεται σε αυτές τις συνθήκες».

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο Γιώργος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είμαι εδώ πέρα δυο μήνες και περνάει πιο light αυτή η φάση από ότι περνούσε τότε που είχα ξαναέρθει. Μου είναι πιο εύκολο φέτος γιατί πραγματικά γελάω και έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε πολύ παρόμοιο χιούμορ», εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο πρίγκιπας του reality επιβίωσης.

«Νομίζω πως αυτό είναι, λοιπόν, που ενοχλεί και τον Αλέξη Παππά αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα» κατέληξε.




Στο μεταξύ η Ασημίνα δείχνει προβληματισμένη για την μονομαχία δεδομένου ότι είναι η τέταρτη μονομάχος και έχει τραυματισμένο χέρι. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δήλωσε πως θα βάλει τα δυνατά της για να παραμείνει στο παιχνίδι ωστόσο αν αντιληφθεί ότι το χέρι της έχει καταπονηθεί πάρα πολύ, θα βάλει την υγεία της πάνω από αυτόν τον σκοπό.




Τα παιχνίδια της Καραϊβικής είναι πιο διασκεδαστικά από τον στίβο μάχης και αδιαμφισβήτητα πιο ξεκούραστα. Οι παίκτες των δύο ομάδων πρέπει να δείξουν τις γνώσεις τους και να απαντήσουν στις περίεργες ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις του παρουσιαστή ήταν και η εξής: «Τι μήκος έχει το μακρύτερο πέπλο νυφικού σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες;», την οποία έπρεπε να απαντήσουν η Ασημίνα και η Χρύσα.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει την παίκτρια της κόκκινης ομάδας: «Εσύ Ασημίνα, αν το φόραγες, τι θα ήταν; Maxi, medi, mini; Τι θα έβαζες;», με εκείνη να μην μασάει τα λόγια της και να απαντάει: «Μίνι! Ρε συ Γιώργο, έχουμε ένα προσόν! Να μη το αναδείξουμε;»




Στην συνέχεια σειρά είχε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα αγώνισμα που ωθεί τους παίκτες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά αλλά αυτήν την φορά ο καιρός είχε άλλα σχέδια και λόγω κακοκαιρίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν ως το τέλος αφού οι κατασκευές χάλασαν και ο αγώνας έληξε με σκορ 6-4 υπέρ των κόκκινων.

Και ενώ μπορεί κάποιοι να πίστεψαν πως το έπαθλο θα το κερδίσουν οι κόκκινοι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα έχουν την δυνατότητα να δουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων και οι δύο ομάδες, γεγονός το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.




Μετά από αυτήν την ανατροπή οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την Χρύσα να βλέπει την φωτογραφία που χρησιμοποίησαν από την παραγωγή και να παραδέχεται πως: «Σε αυτή τη φωτογραφία είμαι μετά την πλαστική στη μύτη, είμαι πάρα πολύ πρησμένη»




 

Τέλος, οι 4 μονομάχοι βρέθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να «παλέψουν» για την παραμονή τους στο παιχνίδι και να απολαύσουν το πάρτι ένωσης.

Δυστυχώς όμως μία από τις παίκτριες ήταν εκείνη που πήρε τον δρόμο της επιστροφής και αυτή δεν ήταν άλλη από την Άιρα.

«Παρόλο που έχασα, προσπαθούσα να έρθω με χαμόγελο, όπως κάνω πάντα. Όταν ήρθα δεν ήμουν σίγουρη αν θα κάτσω δύο εβδομάδες, πόσο μάλλον τρεις μήνες. Είμαι περήφανη που ήρθα εδώ και γνώρισα τόσο καλά παιδιά, ο καθένας τους έχει μοναδικό χαρακτήρα και καλοσύνη, αυτό θέλω να δείχνουν από εδώ και πέρα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστώ για την εμπειρία, το εκτιμώ», δήλωσε η Άιρα συγκινημένη αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This