Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση: «Το κατάλαβε το λάθος του»

Όσα είπαν για τη συνεργασία τους μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν μεταξύ τους!

Must Read

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρισκόταν μέχρι πρότινος ο Γιώργος Λαμπάτος, αλλά μετά την αποκάλυψη της «Espresso», η ζωή του άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο Μάρκος Σεφερλής μάλιστα, με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη, έκανε ανάκληση της απόφασης για κατάσχεση χρημάτων.

Δείτε επίσης: Λύγισε ο Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητάω συγγνώμη! Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο Σεφερλή»

Το μεγαλείο ψυχής όμως του ηθοποιού δεν σταμάτησε εκεί… Ο Μάρκος Σεφερλής άφησε πίσω την οποία κόντρα είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους και του πρότεινε μία συνεργασία. Οι δυο τους μάλιστα συναντήθηκαν κρυφά για την ανάγνωση του έργου και για εκείνους ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Για την νέα συνεργασία τους μίλησαν οι δύο ηθοποιοί στην εκπομπή «Fay’s Time» και η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική.

Μάρκος Σεφερλής: Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι.

Γιώργος Λαμπάτος: Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πολύ, αλλά θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο. Είναι μεγάλη χαρά μου.

Μάρκος Σεφερλής: Βλέπω έναν άνθρωπο με πολλή όρεξη. Είχε μείνει λίγο πίσω. Όλοι τον αγκαλιάσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ήταν μια κακή στιγμή, το κατάλαβε το λάθος του.

Γιώργος Λαμπάτος: Όταν με πήρε τηλέφωνο δε μπορούσε να περάσει από το μυαλό μου. Με αυτό που έκανε, ξεκινάει μια νέα ζωή για εμένα.

Μάρκος Σεφερλής: Δεν κρατάω κακίες. Δεν είχα να χωρίσει κάτι μαζί του. Ο Γιώργος βγήκε σε μία στιγμή αδυναμίας. Όταν κάποιος καταλαβαίνει το λάθος του. Ούτε τον κυνήγησα μετά τις αποφάσεις του δικαστηρίου, που τα κέρδισα. Εγώ ήθελα να δικαιωθώ, από τη στιγμή που έγινε και από τον ίδιο το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συγχωρήσω και να του δώσω δουλειά. Η ζωή του τα έφερε έτσι και λίγο το ξερό του το κεφάλι.

Γιώργος Λαμπάτος: Φυσικά και μετανιώνω, ζήτησα συγγνώμη από τον Μάρκο. Δεν το περίμενα. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ συγκινητική, έγινε μια παύση και μετά σηκώθηκε και με αγκάλιασε και ο ίδιος. Με έκανε να νιώσω οικεία.

Μάρκος Σεφερλής: Το λέω και συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι έκανα ένα καλό σε έναν άνθρωπο γιατί ξέρω πως είναι να έχεις βρεθεί στον πάτο. Πήρε το μάθημά του.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This