Νίκος Αποστολόπουλος για Στέλιο Κουδουνάρη: «Eίναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα»

Must Read

Ερωτευμένος είναι αυτήν την περίοδο ο Νίκος Αποστολόπουλος ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι τον σύντροφό του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας αφού απ’ ότι φαίνεται δεν πιστεύει στο για πάντα…

«Στο κομμάτι του έρωτα δεν νιώθω καθόλου ανασφαλής, γιατί δεν νιώθω καθόλου ανασφαλής με τον εαυτό μου. Είμαι εκ φύσεως άπιστος, οπότε ό,τι αγαπώ σήμερα, δεν ξέρω αν θα το αγαπώ αύριο. Δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία. Κανείς δεν είναι κανενός. Ο γάμος δεν είναι δέσμευση, επειδή παντρεύεσαι, θα γίνεις πιστός; Αυτά είναι παραμύθια. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο που είσαι μαζί και ίσως αυτό σε κάνει για ένα διάστημα να είσαι εκεί. Είναι δύσκολο να συντονιστείς στις σχέσεις», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Στην συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και για πολλούς ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

«Η Βίκυ Καγιά δεν λείπει από την τηλεόραση, τώρα την έχουμε ξεχάσει. Η Ζενεβιέβ δεν με ενδιαφέρει καθόλου σαν πρόσωπο. Την Κατερίνα Καινούργιου την αγαπάω, νιώθω ότι είναι ένα άτομο πολύ μόνο του, μου θυμίζει τον τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, που έχει αγωνία. Είναι ευαίσθητη και εύθραυστη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου πολλά χρόνια, μ’ αρέσει-δεν μ’ αρέσει αυτός είναι, ένα μεγάλο παιδί. Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες στον ΣΚΑΪ, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται. Την Έβελυν Καζαντζόγλου δεν την ξέρω καν, δεν ξέρω καν πώς μοιάζει το πρόσωπό της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα. Αυτός είναι το χειρότερό μου, πραγματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια χαρά κοπέλα, θα έχει μια μέρα την τύχη της», κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This