Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της τον παππού μου και γλίτωσα την έκτρωση»

«Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου ξεκίνησε όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη σεξουαλικότητά μου και δεν μπορούσε να το αποδεχτεί», εξομολογήθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Must Read

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι ένας άνθρωπος που θα πει την γνώμη του «έξω από τα δόντια», μερικές φορές μάλιστα χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

Μία από αυτές τις φορές ήταν, όταν σε νεαρή ηλικία, αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ γνώριζε πως ο πατέρας του δεν θα το έπαιρνε και τόσο καλά…

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» μίλησε για την σχέση που είχε με τον πατέρα του, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, τονίζοντας πως αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε να έχει κάνει ποτέ στη ζωή του οικογένεια.

«Με την μητέρα μου είχα καλή σχέση, με τον πατέρα μου δεν είχα καλή σχέση. Δεν τα βρήκαμε ποτέ αλλά προσπάθησα να τον δικαιολογήσω, γιατί από κάποια ηλικία και μετά συνειδητοποίησα ότι ακόμα και τα παιδιά που δεν τα έχουμε πάει καλά με έναν από τους δυο γονείς πρέπει μέσα μας να τους κατανοήσουμε και να τους δικαιολογήσουμε. Επειδή με τον πατέρα μου ήταν δύσκολο να γίνει αυτό, όταν άρχισα να το κάνω, συνειδητοποίησα ότι πολλά από τα πράγματα που είχε, τα οποία ήταν ενοχλητικά για όλη την οικογένεια και όχι μόνο για μένα, έδειχναν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να είχε κάνει οικογένεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Με τον αδελφό μου τα πηγαίναμε καλά, παρότι είχαμε 10 χρόνια διαφορά ηλικίας. Δηλαδή να πω κάτι, για το οποίο κάποιοι θα πουν γιατί δεν έγινε, είμαι από τις περιπτώσεις που έχουν γλιτώσει την έκτρωση. Ήμουν λίγο το «ατύχημα» που προέκυψε δέκα χρόνια αργότερα, ευτυχώς με κράτησαν και εκεί οφείλεται και το όνομα μου».

«Είχε κλειστεί να πάει η μαμά για την έκτρωση στις Βρυξέλλες αλλά την παραμονή είδε τον παππού μου στον ύπνο της να κρατάει ένα παιδάκι και να είναι στην κορυφή μιας σκάλας. «Νίκη, να το πετάξω ή να το κρατήσω;» της έλεγε. Ήταν να πάρω το όνομα αυτού του παππού, θα με έλεγαν Θωμά αλλά τελευταία στιγμή πήρα το παρατσούκλι του γιατί αυτός ήταν ψαράς. Στη Μυτιλήνη, από όπου κράταγε η μητέρα μου, φημίζονται για τα παρατσούκλια και τον φώναζαν μπαρμπα-Ποσειδώνα», είπε στην συνέχεια.

«Προσπάθησα να τα βρω με τον πατέρα μου αλλά έπεσε στο κενό. Όταν πέρασα μια περιπέτεια υγείας κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω μαζί του. Τα βρήκα αλλά δυστυχώς τα επόμενα χρόνια έκανε κάποια πράγματα που δεν! Όταν έφυγε, χάρηκα που τα έκανα όλα όπως έπρεπε. Στον τάφο του που πήγαινα και τον φρόντιζα, του είπα όσα δεν μπορούσα να του πω πριν. Με τη μαμά είχαμε υπέροχη σχέση. Σε μια οικογένεια που ο πατέρας ήταν μπερμπάντης, η μάνα κρατάει την οικογένεια. Τα τρία τέσσερα τελευταία χρόνια την είχα πάρει σπίτι μου για να τη φροντίζω καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.




«Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου ξεκίνησε όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη σεξουαλικότητά μου και δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Εκείνη η γενιά έχει ζήσει εμφυλίους αλλά δεν μπορείς να μην το δικαιολογήσεις!

Έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ για ομοφυλόφιλους σε εκπομπή στις Βρυξέλλες και ακούω τον πατέρα μου να λέει “Α, ρε Νίκη να σου βγει έτσι ο γιος να τον σφάξεις”. Πού βρήκα τη δύναμη να κάνω μετά το coming out δεν ξέρω. Για αυτό λέω σε πολλά παιδιά να μην υπερβάλλουν! Όταν γίνονται πέντε βήματα αντί για 15, να μην είναι αχάριστοι», είπε για τις πεποιθήσεις του πατέρα του.




Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This