Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν ένιωθα την ανάγκη να κάνω παιδί! Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο;»

«Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους», τόνισε ο ηθοποιός.

Must Read

Βαριά κληρονομιά κουβαλάει το όνομα του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου καθώς είναι εγγονός της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή, γεγονός το οποίο του δημιούργησε πρόβλημα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Για την συγγένεια του με τα δύο σπουδαία ονόματα του θεάτρου μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» ενώ αναφέρθηκε και στον τσακωμό του με τον Αλέξη Μινωτή.

«Πολύ δύσκολη η κληρονομιά, ασήκωτη (σ.σ. των ονομάτων της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή). Κατ’ αρχάς το αντιμετώπισαν οι απ’ έξω με μεγάλη δυσπιστία διότι είμαστε και αδέκαστοι. «Ποιος ξέρει τι μέσον έχει αυτός, που έχει την Παξινού» αν και βέβαια εγώ την Παξινού δεν την είχα γιατί, όταν βγήκα στο θέατρο, η Παξινού δεν υπήρχε και με τον παππού μου δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν όμως αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα. Εγώ πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια» εξομολογήθηκε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Όπως όλοι οι νέοι ηθοποιοί, ξεκίνησα και γω να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους αλλά δεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πολύ αγχωμένος, κουβαλούσα αυτό το βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλου διευκολυντικό. Τώρα πως είναι η ζωή, ένα περίεργο πράγμα, διότι ήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή, στην καριέρα μου η Παξινού δεν έπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής όμως έπαιξε» πρόσθεσε.

«Όταν έφυγε η Παξινού από την ζωή, τα χαλάσαμε για τους λόγους τους γνωστούς. Για τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα όμως έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα, γιατί εγώ ήμουν νέος και επαναστάτης, όταν με πήρε τηλέφωνο και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός» είπε στην συνέχεια.

«Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν… δεν ξανατσακωνόμασταν για τα συνδικαλιστικά με τον Μινωτή. Ήμουν νέος, αριστερός και αυτά αλλά μετά συνήλθα. Στην αρχή όμως ήμουν αριστερός, κάναμε απεργίες και διάφορα και με έδιωξε. Αυτό ήταν πολύ καθοριστικό και μου έκανε καλό μέσα στην απογοήτευση» κατέληξε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.




Όσον αφορά την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως: «Μου έδιναν τους ρόλους του ωραίου και δεν ήταν αυτό που ήθελα. Δεν εκμεταλλεύτηκα την πλούσια ερωτική μου ζωή καθόλου. Είχα ευκαιρίες να το εκμεταλλευτώ αλλά ήταν έξω από εμένα. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα και περιστασιακές σχέσεις αλλά κυρίως είχα μακροχρόνιες. Έχω περάσει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο; Δεν έπαιξε ρόλο η καριέρα και δεν το δέχομαι. Ξέρω μεγάλους ηθοποιούς που έχουν οικογένεια. Δεν ένιωθα την ανάγκη. Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους. Να μην τα έχω εγώ! Για αυτό και δεν έχω και σκυλί».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This