Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Όταν βγήκα από την σχολή όλοι έλεγαν ότι έχω μέσο ως εγγονός της Κατίνας Παξινού»

«Λέγανε "ποιος ξέρει τι αγγούρι είναι αυτό" κι όταν βγήκα από τη σχολή, ήμουν και λίγο αγγούρι, γιατί είχα πάρει το λάθος δρόμο» είπε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και αναφέρθηκε στη γιαγιά του Κατίνα Παξινού, στο πως βρέθηκε στο Όσκαρ της στα χέρια του, πως τον επηρέασε το γεγονός ότι ήταν εγγονός της σπουδαίας ηθοποιού, τη σχέση της μαζί της, για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, για το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το οποίο έχει παρουσιάσει στο παρελθόν και πως βρέθηκε σ αυτή τη θέση.

«Το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού ήταν στο μουσείο. Όταν έκλεισε το μουσείο, έγινε συγκεκριμένη αίθουσα για την εθνική τράπεζα της Ελλάδας. Το “Μουσείο Παξινού-Μινωτή”. Μετά έγινε ολόκληρη διαπραγμάτευση. Η διαπραγμάτευση έγινε από τον αδερφό μου, το πήρε μετά από πολλά χρόνια. Έπειτα το πήρα εγώ και το έχω σπίτι μου. Το έχω μαζί με πολλές φωτογραφίες και κάθεται» είπε για το Όσκαρ της γιαγιάς του.

«Αν είχαμε τσακωθεί καμιά φορά κι έλεγα “λοιπόν γιαγιά”, μου έλεγε “γιαγιά να πεις την άλλη σου γιαγιά, εγώ είμαι η Παξινού. Η γιαγιά μου μου είχε μεγάλη αδυναμία όσο της είχα κι εγώ», εξήγησε για τη σχέση του με την σπουδαία ηθοποιό.

«Όταν βγήκα από την σχολή όλοι έλεγαν ότι έχω μέσο και είμαι εδώ ως εγγονός της Κατίνας Παξινού. Αρχικά, όταν βγήκα εγώ, η Παξινού είχε πεθάνει. Με τον Μινωτή δεν τα πήγαινα καλά, οπότε δεν μπορούσε ούτε αυτός να μπει μέσο. Ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Λέγανε “ποιος ξέρει τι αγγούρι είναι αυτό”. Όταν βγήκα από τη σχολή, ήμουν και λίγο αγγούρι, γιατί είχα πάρει το λάθος δρόμο» εξήγησε.

«Όταν έπεσε η δικτατορία, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να διορίσει τον Χόρν, γενικό διευθυντή της ΕΡΤ. Ο ίδιος ο Χόρν μου πρότεινε να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Στην αρχή ανέλαβα την θέση προσωρινά, 17 χρόνια προσωρινά» αποκάλυψε για το πως βρέθηκε στη θέση του παρουσιαστή ειδήσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This