Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό χώρο σας. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε να πείτε αυτά που θέλετε, φερθείτε διπλωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα γιατί είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Το θάρρος σας και οι ικανότητες αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Δεν περνάει πια το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια συζήτηση στην οποία θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα άτομο που δύσκολα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που είναι πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή σχεδιάστε ολιγοήμερες διακοπές, πριν καταρρεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευράς σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας στην εργασία σας. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος ως εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας ίσως ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This