Κατερίνα Καινούργιου: «Το νιώθω! Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι»

Η δήλωση της παρουσιάστριας που προκάλεσε... αίσθηση

Must Read

39 ετών γίνεται σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αποφάσισε να μεταφέρει τα γενέθλιά της για μετά το Πάσχα, καθώς όπως σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της, η ίδια θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και η πρωτομαγιά πέφτει Μεγάλη Τετάρτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει εκφράσει πολλές φορές στον αέρα της εκπομπής της την επιθυμία της να κάνει οικογένεια, με αφορμή τη συγκλονιστική συνέντευξη που της παραχώρησε σήμερα η Νένα Χρονοπούλου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την εγκυμοσύνη και τη γέννα του παιδιού της, έκανε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

«Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου την επόμενη φορά που θα είμαστε εδώ μετά από έναν χρόνο να έχεις πολλές αγκαλιές, που σου αξίζουν» ευχήθηκε η Νένα Χρονοπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της και τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω».




Για τα γενέθλιά της η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα σχολίασε: «Υπό άλλες συνθήκες, σήμερα Πρωτομαγιά ξέρετε… Θα είχα βάλει τα φορέματά μου στα γενέθλιά μου, θα είχαμε εδώ ανθοδέσμες, θα είχα βάλει τα στεφάνια μου… Απλά επειδή είναι Μεγάλη Τετάρτη και είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους οπότε όλα καλά. Ούτως ή άλλως κάθε χρόνο, οι συνεργάτες μου με τιμούν με τα πιο ωραία λουλούδια και γλυκά», είπε και πρόσθεσε: «Μετά το Πάσχα θα σβήσουμε τούρτα. Επειδή θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου. Σας το λέω από σήμερα. Άρα είμαι μικρότερη μία εβδομάδα. Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά όταν ήμουν 24 ετών».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This