9-8-2020

Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου : «Έκανα… φάουλ, δεν του στάθηκα όσο έπρεπε» (video)

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την κράτησε μακριά από τη δουλειά της.

Δείτε επίσης: Η αισθησιακή εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου στα σουηδικά (video)

Η ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε πως πλάι στον ποδοσφαιριστή έζησε τον «απόλυτο έρωτα» και πίστεψε πως θα είχε την ευκαιρία να ξαναφτιάξει μια οικογένεια, για να την προσφέρει στο μεγάλο της γιο.

Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως έκανε «φάουλ» και δεν στάθηκε στον Σάββα, όσο θα έπρεπε.

Η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα».

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αρχές του χρόνου και της δημιούργησε προβλήματα στη δουλειά της.

Η ερμηνεύτρια τον Ιανουάριο υποβλήθηκε σε μια επέμβαση, την οποία όπως ανέφερε είχε αναβάλλει πολύ καιρό, ενώ αναγκάστηκε να αφήσει πίσω τα επαγγελματικά της.

Η φάση αυτή στη ζωή της, όπως αποκάλυψε δημιούργησε αρνητικό κλίμα γύρω από το όνομά της.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν γύρισε επιχειρηματίας και μου είπε ότι δεν έρχεσαι στις δουλειές.» Τέλος η ερμηνεύτρια δήλωσε πως σ’ αυτή τη φάση της ζωής της, δεν θέλει να ερωτευτεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ