Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι έφερε… εξάρες και πέρασε στον τελικό!

Άκρως εντυπωσιακή και η επανεμφάνιση της... απαστράπτουσας Έλενας Παπαρίζου

Must Read

Η Μαρίνα Σάττι πέρασε «αέρα» στον τελικό του Σαββάτου, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 22.00 ώρα Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τη θέλουν να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη στον φετινό, 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η 37χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από το Σουδάν αποθεώθηκε από το πολυπληθές κοινό, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του στη Malmö Arena για να ερμηνεύσει το «Zari» της, αποζημιώνοντάς τους με την απίθανη σκηνική παρουσία της και αποδίδοντας άψογα την ευρηματική χορογραφία της, πλαισιωμένη από τους τέσσερις ορεξάτους χορευτές της.

Η Μαρίνα Σάττι ποζάρει περιχαρής, μετά την πρόκρισή της στον τελικό
  • Απολαύστε την:

Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που κατάφεραν να εξασφαλίζουν την πρόκριση από τον αποψινό, δεύτερο ημιτελικό, είναι η Λετονία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Ελβετία, η Γεωργία και η Αρμενία.

Άκρως εντυπωσιακή, εξάλλου, ήταν και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, η οποία και τραγούδησε για μια ακόμη φορά το «Number One», θυμίζοντας σε όλους μας πως 20 χρόνια μετά τον θρίαμβό της στον διαγωνισμό, παραμένει ασυναγώνιστη!

H… απαστράπτουσα Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Malmo Arena, παρέα με την Τουρκάλα συνάδελφό της Σερτάμπ και τη Σουηδή Charlotte Perrelli

Επί σκηνής μαζί της βρέθηκε και η Τουρκάλα Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία και ερμήνευσε το «Everyway that I can», με το οποίο και χάρισε την πρώτη και μοναδική -έως τώρα- νίκη στην Τουρκία το 2003, αλλά και η Σουηδή Σάρλοτ Περέλι, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη νίκη της το 1999, με το τραγούδι της «Take me to your heaven».

  • Δείτε τις:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΠΡΙΝ ΕΊΧΑΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΛΑΝΑΚΙ ΤΏΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΡΟΥΣΛΑΝΑΚΙ ΕΊΧΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΝΆΚΙ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΉ ΚΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΙΤΆΜΕ ΑΠΌ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΑΣ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊ ΤΙ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This