Aνακοίνωση της Ολλανδίας για τον πραγματικό λόγο αποκλεισμού του Joost Klein από την Eurovision

Διέκοψε την τελική του πρόβα ο εκπρόσωπος της Γαλλίας

Must Read

Ανακοίνωση για τον αποκλεισμό του Joost Klein από τον τελικό της Eurovision στο Μάλμε εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια ανάμεσα στον ερμηνευτή και μια φωτορεπόρτερ.

Η ανακοίνωση

«Ένα περιστατικό συνέβη μετά την εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης. Ενάντια σε όσα είχαν συμφωνηθεί ξεκάθαρα, μία κάμερα τράβηξε τον Joost μόλις είχε κατέβει από τη σκηνή και έπρεπε να πάει στο Green Room. Εκείνη τη στιγμή, ο Joost δήλωσε επανειλημμένα ότι δεν ήθελε να τον τραβήξουν. Αυτό δεν έγινε σεβαστό και οδήγησε σε μια απειλητική κίνηση από τον Joost προς την κάμερα. Ο Joost δεν άγγιξε τη γυναίκα που κρατούσε την κάμερα. Αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε και ακολούθησε έρευνα από την EBU και την Αστυνομία.

Χθες και σήμερα πραγματοποιήσαμε εκτενείς διαβουλεύσεις με την EBU και προτείναμε αρκετές λύσεις. Ωστόσο, η EBU έχει αποφασίσει να αποκλείσει τον Joost Klein. Το AVROTROS βρίσκει την τιμωρία πολύ βαριά και δυσανάλογη. Υποστηρίζουμε τους καλούς τρόπους –ας μην υπάρχει παρεξήγηση σε αυτό– αλλά κατά την άποψή μας, η εντολή αποκλεισμού δεν είναι ανάλογη με αυτό το περιστατικό.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και αναστατωμένοι για τα εκατομμύρια των θαυμαστών που ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για απόψε. Αυτό που έφερε ο Joost στην Ολλανδία και την Ευρώπη δεν θα έπρεπε να έχει τελειώσει με αυτόν τον τρόπο.»

 

«Γ@μώ την EBU»

Ολλανδός σχολιαστής έχασε την ψυχραιμία του on air για τον αποκλεισμό της χώρας του από τον τελικό. «Σχεδόν θα έλεγα… Γ@μήστε την EBU» είπε.

Δείτε το βίντεο

Διέκοψε την τελική του πρόβα ο εκπρόσωπος της Γαλλίας

Ο Slimane, την ώρα που έκανε την τελευταία του πρόβα για το «Mon amour», σταμάτησε να τραγουδά θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την συμμετοχή του Ισραήλ, τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, την απόσυρση της Νορβηγίας και το ενδεχόμενο να κοπεί η Ιρλανδία.

«Συγγνώμη που δεν μιλάω πολύ καλά αγγλικά, αλλά όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν τη μουσική. Ονειρεύτηκα αυτό το όνειρο, να γίνω τραγουδιστής και να τραγουδήσω για την ειρήνη εδώ στην Eurovision. Κάθε καλλιτέχνης εδώ θέλει να τραγουδήσει για την αγάπη και να τραγουδήσει για την ειρήνη.

Πρέπει να μας ενώνει η μουσική, ναι, αλλά με την αγάπη και την ειρήνη. Ενωμένοι από τη μουσική ναι, αλλά με την αγάπη και με την ειρήνη. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ Ευρώπη» δήλωσε ο Γάλλος τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This