Βελούδινο «διαζύγιο» για την Ελένη Τσολάκη

Must Read

Ήταν στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου όταν η εκπομπή «Τι λέει;», την οποία παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη, κόπηκε ξαφνικά από το πρόγραμμα του Alpha λόγω χαμηλών… πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Κι ενώ τότε είχε γίνει γνωστό πως η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του σταθμού προκειμένου να αξιοποιηθεί σε άλλα πρότζεκτ, τελικά δεν βρέθηκε κάποια εκπομπή στα… μέτρα της.

Απόδειξη; Η Ελένη Τσολάκη αποτελεί από χθες παρελθόν για το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το «διαζύγιο» υπήρξε συναινετικό, καθώς η παρουσιάστρια θεωρεί τον σταθμό δεύτερο σπίτι της, αλλά και ο Alpha βλέπει την ίδια ως ένα ταλαντούχο πλάσμα. Ως εκ τούτου, οι δρόμοι τους χωρίζουν φιλικά, χωρίς να αποκλείεται να ξανασυναντηθούν στο μέλλον, όταν θα προγραμματιστεί από το κανάλι ένα πρότζεκτ που θα της ταιριάζει.

Η Ελένη Τσολάκη άρχισε να συνεργάζεται με τον Alpha τo 2013 μέσω της εκπομπής «Παίδες», την επόμενη χρονιά παρουσίασε το καρναβάλι της Ξάνθης σε ζωντανή μετάδοση από τον σταθμό, ενώ εντάχθηκε στην ομάδα του «Happy Day στον Alpha» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρέμεινε στην εκπομπή μέχρι το 2017, οπότε και ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της. Τον Οκτώβριο του 2017 άρχισε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Slam», το οποίο κράτησε μία σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε το  «Τι λέει;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This