Κατρίνα Τσάνταλη: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, ταλαιπωρήθηκα»

Must Read

Τρισευτυχισμένη μαμά είναι η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της εδώ και τρεις μήνες, με την ίδια να απολαμβάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Fay’s Time», η ίδια αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να γίνει μητέρα για τρία χρόνια και υπήρξαν πολλές δυσκολίες έως ότου τελικά αποκτήσει το μωρό της.

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών» δήλωσε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της Ανδρέα Βούλγαρη, ο οποίος συμμετέχει και την βοηθάει σε κάθε τι: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα και με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η ίδια ανέφερε ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά και ότι είχε φοβίες μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωρό της: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο, αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This