Ο Νώντας Παπαντωνίου μιλά για την Ιωάννα Τούνη, την Ασημίνα και το master… φωτογραφίας στο Instagram (video)

Must Read

Ήθελε δεν ήθελε ο Νώντας Παπαντωνίου, το πήρε το master του στην τέχνη της φωτογραφίας, μετά από δύο χρόνο δεσμό με την Ιωάννα Τούνη. Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στην ελληνική showbiz κατά την διάρκεια της σχέσης του με την εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή αλλά και μετά τον χωρισμό τους, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», για όλα τα φλέγοντα θέματα που συνοδεύουν το όνομά του.

Ο Νώντας εξομολογήθηκε ότι το όνειρο του ήταν να γίνει δικηγόρος και ήταν πολύ επιμελής στα μαθήματά του ενώ μάλιστα πέρασε στη Νομική σχολή που όμως δεν κατάφερε να τελειώσει. Μάλιστα, ο Νώντας αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει το φλέρτ, αφού είναι πολύ εντυπωσιακός και γοητευτικός και μπορούμε να φανταστούμε τις γίνεται με τις θαυμάστριές του: «Είμαι από τους τύπους που θα ρίξουν την ματιά τους, θα ρίξουν το χαμόγελό τους. Είμαι ανοιχτός στο φλερτ».

Φυσικά, σχολίασε το φλέγον θέμα που αφορά την Ιωάννα Τούνη και τον χωρισμό τους ενώ παραδέχεται ότι με τόσες φωτογραφίσεις που έχει κάνει στην πρώην σύντροφό του, έχει πάρει master στην… φωτογραφία: «Για μένα το χρονικό διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα, συνολικά ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν ξανά μαζί, αφού ο καθένας έχει πάρει πλέον τον δρόμο του. Νομίζω ταιριάζαμε γενικά με την Ιωάννα, όχι μόνο εμφανισιακά. Έχω πάρει master σαν φωτογράφος».

Η Ασημίνα και ο νέος δεσμός της Τούνη

Αποτέλεσμα εικόνας για τουνη νωντας

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για τον νέο δεσμό της Ιωάννας αλλά και τα όσα ακούγονται για εκείνον και την Ασημίνα Χαρίτου, την παίκτρια του GNTM: «Δεν θεωρώ φυσιολογικά κάποια πράγματα, συναισθήματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα… Εγώ με αυτά δεν συμφωνώ. Εγώ σαν άνθρωπος δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα, δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα, δηλαδή και εγώ με την Ασημίνα να ήμασταν δεν θα μας βλέπατε ποτέ σε φωτογραφίες χεράκι χεράκι. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ασχοληθώ με δημοσιεύματα. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι ούτε το διαψεύδω».

Δείτε επίσης: Ιωάννης Αθανασόπουλος: Το παρατσούκλι «πάπια» και ο ψυχαναγκασμός με την χλωρίνη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This