Ο Γαβαλάς πρόδωσε την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» (video)

Must Read

Ο Λάκης Γαβαλάς «κελάηδησε» στην κάμερα του Alpha μαρτυρώντας τα όλα για τον νέο κύκλο τού «My Style Rocks» που βρίσκεται στα… σκαριά. Τι κι αν τόσο καιρό η παραγωγή, οι εμπλεκόμενοι και ο Σκάι κρατούν με νύχια και με δόντια το μυστικό εφτασφράγιστο σχετικά με τη σύσταση της κριτικής επιτροπής εκπομπής;

Ο εκκεντρικός μόδιστρος αγαπά την αλήθεια και το αποδεικνύει. «Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα. Εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το «ok» και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα. Είναι ο Στέλιος μου (Κουδουνάρης), που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση.

Δείτε επίσης: Τι δήλωσαν Κάτια και Άννα Μαρία μετά τον τελικό του GNTM (video)

Βεβαίως είναι η Λένα (Χριστοπούλου) και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο «Dancing with the stars» και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου» ανέφερε μες την τρελή χαρά ο γνωστός σχεδιαστής και δυνάμει συμπαρουσιαστής, παρουσιάζοντας ένα concept που δεν έχουμε ξαναδεί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, αφού στους δύο προηγούμενους κύκλους οι παρουσιάστριες ήταν παρουσιάστριες και οι κριτές, κριτές χωρίς να… μπερδεύονται μεταξύ τους!

https://youtu.be/zs-VuRLkEO8

Εχοντας μάλιστα πάρει…. φόρα, και με αέρα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, ο Λάκης πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα και στο εξωτερικό, γιατί μας βλέπουν και εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This