Τετάρτη, 5 Μάϊος 2021

Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός εξηγούν τι έγινε με την ψηφοφορία του GNTM και το σύστημα που «έπεσε» (video)

Μετά τη λαμπερή βραδιά έντονων συγκινήσεων και ανατροπών, δύο από τους κριτές του GNTM, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός εξηγούν τι συνέβη χθες με την ψηφοφορία και καταλήξαμε να πανηγυρίζουμε όλοι οι υποστηρικτές των φαβορί..

Καλεσμένοι στην «φωλιά των ΚουΚου», δυο από τους αγαπημένους κριτές αναλύουν την έκβαση της ψηφοφορίας που απέτυχε παταγωδώς:

Ο κ. Σκουλός σχολίασε: «Εμείς δεν είμαστε IΤ,ούτε η παραγωγή, ούτε έχουμε πρόσβαση στο σύστημα. Επιλέγη ένας τρόπος που θέλαμε να είναι δωρεάν και όχι μέσω sms, να χρεώνεται ο κόσμος και επιλέχθηκε μια τεράστια αμερικάνικη εταιρεία, η Μegaphone, που έχει αναλάβει και μια τεράστια ψηφοφορία με το Walking Dead οπότε λέγαμε ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Μάλλον ο ανάδρομος; Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το ελέγξει κανείς γιατί δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Στο ένα λεπτό που είχαν να ψηφίσουν, μπήκε εκείνη τη στιγμή, κοντά μισό εκατομμύριο ανθρώπων».

Η κ. Καγιά συμπλήρωσε: «δεν ήταν δικό μας κομμάτι. Εμείς είμαστε εκεί για να καταγράψουμε τι έχει συμβεί, να πούμε τα νέα στον κόσμο, να βοηθήσουμε στην καλή διεξαγωγή της βραδιάς και από εκεί και πέρα το τι γίνεται στο τεχνικό κομμάτι και τι δεν γίνεται δεν έχει να κάνει με εμάς. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Θα μου πείτε για δεύτερη χρονιά; Δυστυχώς ναι, για δεύτερη χρονιά. Τελικά, οι δωρεάν τρόποι έχουν μια τεχνική δυσκολία».

Το «κρέμασμα» από τη Μegaphone

Μέχρι στιγμής πάντως γνωρίζουμε ότι η εταιρία Μegaphone καλείται να παραδώσει γραπτώς στη διοίκηση του STAR τους λόγους που η ψηφοφορία δεν έγινε ποτέ την στιγμή που έχει διοργανώσει ψηφοφορίες που έχουν φθάσει τις 3.000.000 συμμετοχές.

Είκοσι λεπτά πριν ξεκινήσει το live, η Megaphone έδωσε διαβεβαιώσεις πως όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη, όταν όμως ξεκίνησε η ψηφοφορία και οι συμμετοχές έφθασαν τις 360.000 η εικόνα που έπαιρνε το κοντρόλ του καναλιού από την εταιρία «πάγωσε».

Όπως και να’χει, η τελική έκβαση ωφέλησε εκτός από τα δύο φαβορί, και τους κριτές που στήριζαν ο καθένας την επιλογή του (ο Άγγελος Μπράτης την Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Σκουλός την Κάτια). Περισσότερη προβολή, περισσότερα συμβόλαια, περισσότερα πρόσωπα του GNTM σε διαφημίσεις και πασαρέλες.  Το μόνο σίγουρο ήταν ότι η παραγωγή της εκπομπής ήταν η πρώτη και μεγαλύτερη νικήτρια που κράτησε σφιχτά την σκυτάλη του κέρδους με μοναδικούς χαμένους, τους οπαδούς των κοριτσιών…. 

Δείτε επίσης: Άννα Μαρία, Κάτια, Κέισι: Τα σχόλια των συγγενών για τις νικήτριες του GNTM (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ