Η Σαρλίν του Μονακό, νονά στην Αθήνα!  

Must Read

Ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας φαίνεται πως έχει αναπτύξει η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία επισφράγισε τη φιλία της με τον Ελληνα personal trainer της Χρήστο Φιωτάκη, βαφτίζοντας στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο τον γιο του.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso η 41χρονη σύζυγος του Αλβέρτου του Μονακό έγινε νονά του μικρού Λεωνίδα και το υπερευχαριστήθηκε, αφού, όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις των προσκεκλημένων της βάφτισης στα social media, στο πάρτι που ακολούθησε έγινε «ένα» με τον υπόλοιπο κόσμο, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί τους.

Κάθε άλλο παρά απρόσιτη, η Σαρλίν του Μονακό, φορώντας μάξι σατέν φόρεμα σε κρεμ απόχρωση με μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες, εμφανίζεται να χορεύει με ένα μικρό κοριτσάκι, ονόματι Σοφία, υπό τους ήχους των Jackson 5, αλλά και να ποζάρει για φωτογραφίες αγκαλιά με φίλους και συγγενείς των γονιών του νεοφώτιστου.

Η χαλαρή της στάση φαίνεται, μάλιστα, πως «κέρδισε» τους πάντες, αφού μία εκ των καλεσμένων και μητέρα της μικρής Σοφίας έγραψε για εκείνη: «Η βάφτιση του Λεωνίδα ήταν κάτι μαγικό. Μαγευτική θέα της Αθήνας, υπέροχη οργάνωση και η πιο υπέροχη -εσωτερικά και εξωτερικά- νονά που θα μπορούσε να έχει: η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό».

Ο Χρήστος Φιωτάκης, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον τομέα του personal training στο Μόντε Κάρλο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και χρόνια.

Εκτός από τη Σαρλίν του Μονακό, στο πελατολόγιo της εταιρίας του, Elite Fitness, συγκαταλέγεται ο πιλότος της Formula 1 Φελίπε Μάσα. Με τη σύζυγό του Ελένη Μουλίτα έχουν αποκτήσει, εκτός από τον νεοφώτιστο Λεωνίδα, και μια μεγαλύτερη κόρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This