Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Τσάνινγκ Τέιτουμ – Jessie J.

Must Read

Έληξε άδοξα το ειδύλλιο του Τσάνινγκ Τέιτουμ με την τραγουδίστρια Jessie J. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του «UsWeekly», χώρισε πριν από ένα μήνα, αλλά εξακολουθεί να έχει φιλικές σχέσεις.

«Δεν υπήρχε δράμα. Απλώς αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους» σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού «People».

«Ο Τσάνινγκ και η Τζέσι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Είχαν μια διασκεδαστική σχέση, αλλά απλώς δεν λειτούργησε.

Ο Τσάνινγκ πρέπει να είναι πολύ στο Λος Άντζελες για να περνάει χρόνο με την κόρη του, την Έβερλι. Η Jessie προτιμά την Αγγλία» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Την ώρα που ο Τέιτουμ βλέπει ακόμα μία σχέση του ναυαγεί, η πρώην σύζυγός του Τζένα Ντιούαν είναι και πάλι έγκυος, αυτή τη φορά από τον νέο σύντροφό της, τον ηθοποιό του θεάτρου Στιβ Καζί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This