Αθηνά Πολίτη και Γιώργος Γιαννιάς ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους σε super χριστουγεννιάτικο party 

Must Read

Ξέφρενο και άκρως επιτυχημένο ήταν το party με την Αθηνά Πολίτη και τον Γιώργο Γιαννιά στο Christmas live stage του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη, που στήθηκε στο Athens Metro Mall το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά και η χημεία τους αποδείχτηκε πολύ ταιριαστή, με το κοινό να τους αποθεώνει. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε η  εφημερίδα «Espresso» με την ταλαντούχα τραγουδίστρια, δήλωσε ενθουσιασμένη από τον συνάδελφό της και τον χαρακτήρα του, ενώ μας αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

Το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων ήταν κατάμεστο από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει το χριστουγεννιάτικο πάρτι και το διασκεδαστικό πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών. Η Αθηνά Πολίτη εμφανίστηκε στη σκηνή ιδιαίτερα chic, λαμπερή αλλά και σέξι, φορώντας μαύρο κοστούμι με παντελόνι με παγιέτες και βελουτέ σακάκι.

Ξεκίνησε το πρόγραμμά της με την πρόσφατη επιτυχία της «Εσύ φταις», που μετράει 1.000.000 views στο YouTube, και ξεσήκωσε το πλήθος. Τραγούδησε συνολικά 20 λεπτά και εντυπωσίασε τόσο με τη φωνή της όσο και με τη σκηνική παρουσία της.

Αμέσως μετά το event η όμορφη ερμηνεύτρια πέταξε για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, προκειμένου να περάσει τις μέρες των εορτών με την οικογένειά της, ενώ αρχές Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι-έκπληξη.

Δείτε επίσης: H Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολίασαν τον τελικό του GNTM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This