Η J.Lo μας… γνωρίζει την αεικίνητη μαμά Γουαδελούπη και χορεύει μαζί της (video)

Must Read

«Ολοι με ρωτούν από πού έχω πάρει την ενέργεια, τη ζωντάνια, τις χορευτικές κινήσεις μου! Λοιπόν, τώρα ξέρετε… Από τη Γουαδελούπη, τη μαμά μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τη βλέπω να χορεύει, να γελά, να φωτίζει κάθε δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται. Είναι ο ορισμός της νεότητας και της διαχρονικότητας, σε κάθε ηλικία. Αγάπησε τη μουσική, τις ταινίες, την ιστορία, τα μιούζικαλ και πίστεψε στην αληθινή αγάπη.

Δείτε επίσης: H Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολίασαν τον τελικό του GNTM

Ολα αυτά τα μεταλαμπάδευσε και σε μένα, κάνοντάς με καλύτερο άνθρωπο. Με έκανες αυτό που είμαι σήμερα. Είσαι 74 σήμερα, μαμά. Πιο όμορφη από ποτέ, πιο ζωντανή από ποτέ, χορεύοντας σαν έφηβη. Σ’ ευχαριστώ που με αγαπάς όπως με αγαπάς. Σ’ ευχαριστώ για τα πάντα, που είσαι αυτή που είσαι. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Θα σ’ αγαπάω για όλα. Χρόνια πολλά σε μια δύναμη της φύσης».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια και ένα βίντεο στο Instagram η Λατίνα σταρ ευχήθηκε στη μητέρα της για τα γενέθλιά της. Και κανείς δεν σκέφτηκε πως υπερβάλλει, καθώς στο βίντεο φαίνεται η μαμά της Λόπεζ να χορεύει επί σκηνής μαζί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This