Η «Δρόσω» ρόκαρε σε live του συντρόφου της Γιώργου Παπαγεωργίου με τις φίλες της

Must Read

Η Δανάη Μιχαλάκη τα… έσπασε σε live του ροκά αγαπημένου της Γιώργου Παπαγεωργίου, παρέα με τις φίλες της από τις «Άγριες μέλισσες».

Το ειδύλλιο της μικρότερης από τις «αδελφές Σταμίρη» της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 με τον γοητευτικό γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι γνωστό εδώ και μήνες. Ο Γιώργος παίζει φέτος στο σίριαλ του Alpha «Σπίτι είναι» και παράλληλα κάνει live εμφανίσεις με την μπάντα του Polkar και τον Σπύρο Γραμμένο σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Εκεί βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η «Δρόσω», η οποία… χτυπιόταν στον ρυθμό της ροκ μουσικής, αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας. Μαζί της ήταν και άλλες γνώριμες φυσιογνωμίες από το φημισμένο πλέον χωριό Διαφάνι: η τηλεοπτική αδελφή της Έλλη Τρίγγου, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη που υποδύεται τη Θεοδοσία και η γυναίκα του κοινοτάρχη, κατά κόσμον Δανάη Λουκάκη.

Όλες τους φάνηκαν να απολαμβάνουν τη μουσική παράσταση «Μαμά έγινα ροκ σταρ», στην οποία πρωτοστατεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ο ίδιος και ο Σπύρος Γραμμένος μοίρασαν κάποια στιγμή στους θαμώνες ένα γυναικείο outfit, το οποίο περιλάμβανε από φόρεμα μέχρι σουτιέν! Το τελευταίο, λοιπόν, το πήρε στα χέρια της η «Θεοδοσία», φορώντας το πάνω από τα ρούχα της, με τους φωτογράφους ν’ απαθανατίζουν τη στιγμή. Σημειώνεται ότι στην παρέα από το Διαφάνι by night ήταν και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε επίσης: Ξανά στο εδώλιο η Καίτη Γαρμπή για οφειλές στην Εφορία – Έχουν διαγραφεί 200.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This