Πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου με… guest την κόρη της

Must Read

Πρεμιέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου με τη μεγάλη κόρη της Χριστιάνα στο πλευρό της και τον Λάκη Λαζόπουλο σε κεντρικό τραπέζι. Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια με τις τεράστιες επιτυχίες άρχισε live εμφανίσεις στο ανακαινισμένο Teatro, που άνοιξε και πάλι τις πύλες του ύστερα από δυόμισι χρόνια για να την υποδεχτεί.

Πιο λαμπερή και κεφάτη από ποτέ, η Νατάσα παρουσίασε ένα ωραίο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Κυριαζή, ο οποίος συμμετέχει ως guest star στο σχήμα και πραγματικά αποθεώθηκε από τον κόσμο, καθώς είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στα μπουζούκια.

Ανάμεσα σε εκείνους που απόλαυσαν τη Θεοδωρίδου επί το έργον και τη χειροκρότησαν θερμά ήταν η Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της τραγουδίστριας από τον πρώτο γάμο της με τον Τάκη Μπέτα, η οποία είναι δικηγόρος. Όπως εύστοχα παρατήρησαν, μάλιστα, αρκετοί από τους παρευρισκομένους, η ομοιότητα μητέρας και κόρης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το ίδιο και η μεγάλη αδυναμία που έχουν η μία στην άλλη, κάτι που φάνηκε κι από το τρυφερό φιλί που έδωσε η Χριστιάνα στη μητέρα της μπροστά στους φωτογράφους.

Σε κεντρικό τραπέζι του νυχτερινού μαγαζιού εθεάθη και ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του στα μπουζούκια. Μαζί του ήταν και άλλοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Μάνος Ιωάννου, ενώ σε άλλο τραπέζι διασκέδασαν με την καρδιά τους οι φρεσκοπαντρεμένοι Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, παρέα με την κουμπάρα τους Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε επίσης: Η «Δρόσω» ρόκαρε σε live του συντρόφου της Γιώργου Παπαγεωργίου με τις φίλες της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This