Ο Τάσος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τους τσακωμούς, τον λόγο που ζηλεύει και την διαφορά ύψους με την Άννα Μαρία (video)

Must Read

Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας, που έγινε viral το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την φωτογράφιση του τελικού του GNTM, μιλά μπροστά στην κάμερα για όλα! Ναι καλά ακούσατε, έγινε και viral, έδωσε και συνέντευξη. 

Ο Τάσος Ιωαννίδης που «ανάγκασε» την μια από τις νικήτριες του GNTM, και σύντροφό του Άννα Μαρία Ηλιάδου να βγάλει τα παπούτσια της στην ρομαντική φωτογράφιση υπό τον Δημήτρη Σκουλό, τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον και άγχωσε το τηλεοπτικό κοινό όταν ζήτησε από την σύντροφό του να τα παρατήσει όλα τελευταία στιγμή και να φύγει μαζί του, με αποτέλεσμα η Άννα Μαρία να… πλαντάξει στο κλάμα!

Ο Τάσος λοιπόν μιλάει στη «φωλιά των ΚουΚου» και μας λύνει όλες τις απορίες…

https://www.youtube.com/watch?v=tX2ORJRJD3U

Εκτός από την χαρά του για την νίκη της συντρόφου του, ο ίδιος σχολιάζει πόσο πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, ότι αποτελεί κομμάτι της ζωής τους αλλά και ότι καβγαδίζουν συχνά κυρίως επειδή εκείνος την ζηλεύει.

Τάσος Ιωαννίδης

Ο νεαρός μάλιστα υποστήριξε ότι  όταν γνωρίστηκαν είχαν το ίδιο ύψος και ότι η Άννα Μαρία ψήλωσε μέσα στο παιχνίδι: «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Μπήκε στο σπίτι 1.77 κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει πάρει 2-3 πόντους ακόμα. Έχει ψηλώσει.» Δεν μας έπεισε ιδιαίτερα βέβαια, αλλά προσπερνάμε την δραματική άυξηση ύψους του μοντέλου, τι σημασία έχουν άλλωστε αυτά όταν υπάρχει ο έρωτας;

Ο Τάσος Ιωαννίδης αναφέρθηκε επίσης στην οικογενειακή επιχείρηση με μάντρες και συστήματα δόμησης ενώ αποκάλυψε ότι τον βοηθούσε και η Άννα Μαρία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This