Τρίτη 11/5/2021

Γιατί ο Τάσος Ιωαννίδης ζήτησε από την Άννα Μαρία να αποχωρήσει (video)

Στην 3η δοκιμασία του τελικού του GNTM τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους δεσμούς τους και να αποτυπώσουν την μόδα προβάλλοντας τα φορέματα υψηλής ραπτικής με μια «εσάνς» έρωτα και ρομαντισμού.

Εδώ βέβαια αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν κάποια από τις διαγωνιζόμενες δεν είχε σύντροφο και ήταν μόνη της, όπως πχ η Μαρία Μιχαλοπούλου. Θα ήταν μια απλή φωτογράφηση με παρτενέρ όπως όλες οι άλλες; Οχι! Ντε και καλά να είναι δεσμευμένα τα κορίτσια…

Αφού λοιπόν είδαν τους συντρόφους τους απρόσμενα μετά από τόσους μήνες, ήταν επακόλουθο να υπάρχει διάχυτο κλίμα συγκίνησης και αμηχανίας, όπως ακριβώς συνέβη (πιο έντονα μάλιστα με την Άννα Μαρία, αφού η Κάτια μας είναι στυγνή επαγγελματίας).

Στην διαδικασία λίγων λεπτών που είχαν να επικοινωνήσουν τα ζευγάρια μεταξύ τους ,ο Τάσος Ιωαννίδης ζήτησε από την Άννα Μαρία να αποχωρήσουν μαζί και ο λόγος είναι ότι ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την έκβαση του παιχνιδιού και τα σχόλια παικτριών που προσπαθούσαν να θίξουν την γυναίκα της ζωής του.

Πολύ ερωτευμένος, ο Τάσος Ιωαννίδης που φωνάζει «δεν υπάρχει ζωή χωρίς την Άννα Μαρία», είναι υπεπροστατευτικός με το κορίτσι του και παρόλο που στεκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του και τις επιλογές της, ο ίδιος ήταν αρνητικός για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, κυρίως επειδή φοβόταν και δεν ήθελε κανένας να την πληγώσει.

Ο ίδιος τρομοκρατήθηκε χθες όταν είδε την Άννα Μαρία να ξεσπάει σε κλάματα και η αυθόρμητη πρόταση του να «φύγουν» εκείνη την στιγμή ήταν επειδή ήθελε να την προστατεύσει.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός εξηγούν τι έγινε με την ψηφοφορία του GNTM και το σύστημα που «έπεσε» (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ