Βάνα Μπάρμπα: Από τα ελληνικά πανεπιστήμια βγαίνουν τα παιδιά με 400 ευρώ μισθό (video)

Must Read

Η Βάνα Μπάρμπα που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε εγκαίνια γνωστού εστιατορίου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν μελαγχολεί τις γιορτές, η γνωστή ηθοποιός απάντησε ότι ειδικά αυτές τις γιορτές της θυμίζουν ότι πρέπει να ζει την κάθε μέρα και είναι πολύ δύσκολο αυτό το διάστημα για εκείνη, γιατί βρίσκεται πολύ μακριά από την αγαπημένη κόρη της.

«Ντρέπομαι που το λέω, που την παροτρύνω, αλλά όλοι οι γονείς που στέλνουν έξω τα παιδιά τους, το μέλημα τους είναι να γυρίσουν πίσω ως ωραία Ελληνόπουλα και είναι χρήσιμα στον τόπο μας. Τι θέλετε να κάνω; Από τα πανεπιστήμια τα ελληνικά βγαίνουν τα παιδιά με 400 ευρώ και οι γονείς να πληρώνουμε 5 χρόνια σπουδές; Μετά από 17 χρόνια αγάπης είναι πολύ δύσκολο να σε εγκαταλείπει το παιδί σου. Είναι τραγικό, εδώ έφυγε Χριστούγεννα εξωτερικό αλλά δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν.»

Δείτε επίσης: Τα 500.000 ευρώ που «έκλαψε» η Κάτια Δανδουλάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This